menu

Product omschrijving

Heb jij een ornament of bijvoorbeeld een plataan die je graag van onderen wilt verlichten? Dan is de Atik R1 de perfect lamp. Deze uplight met verstelbare lichtbron kun jij zo richten dat die verlicht wat jij wilt. Daarnaast is de Atik ook nog dimbaar. Vind je het licht toch iets te fel? Dan zet je de lamp eenvoudig wat zachter. De Atik is beschikbaar met een antraciete ring (R1) of een zilveren ring (R2) en is uitsluitend te gebruiken op een 12 volt systeem van Lightpro.

Specificaties

Artikelnummer 77119
Collectie Grondspots
Stuks per eenheid (st) 1 stuks/st
Eenheden (st) per verpakking 8 st
Prijs: 149,00 per st
Je bestelt: 1 st / 1 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 149,00 incl. btw.

 

 

Kan ik je helpen?

De klantenservice is
geopend tot 17.00 uur!

Bellen
0341 - 452 885
Direct antwoord

Mailen
info@timmerenvanarktuinmaterialen.nl
Antwoord binnen 1 werkdag

Levering

Wij proberen de aangeschafte materialen binnen 3 tot 10 werkdagen te leveren. Let op! Door de huidige corona perikelen kunnen levertijden flink oplopen, wij vragen daarvoor je begrip. Uiteraard proberen we altijd mee te denken in alternatieven.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 0341-452885.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen, samen met een iDeal betaallink.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Harderwijk € 30,- (vanaf € 300,- geen bezorgkosten)
  • Regionaal € 60,-
  • Overig Nederland € 150,-
  • Waddeneilanden en Zeeland op aanvraag

Afhalen: je kunt gratis een aanhanger lenen om zelf je materialen te halen.
Let op: je moet in het bezit zijn van rijbewijs BE.

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken